Inkooseen on iso investointi tulossa, kiitos vihreän siirtymän

Toivottavasti homma etenee suunnitellusti. Investointi on valtavan iso.

”Vähähiilistä terästä tuottavan norjalaisyhtiö Blastr Green Steelin hanke on yksi Suomen suurimmista teollisuusinvestoinneista, kertoo Business Finland tiedotteessaan.”

”Hanke on yksi Suomen suurimmista teollisuusinvestoinneista. Sen arvo on noin neljä miljardia euroa ja käyttövaiheessa se työllistää 1 200 henkilöä. ”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vihreaa-terasta-tuottava-yhtio-suunnittelee-neljan-miljardin-investointia-inkooseen-suomi-on-ihanteellinen-paikka/8603338

Tälläinen suuunnitelma jo kertoo että Suomen vihreän siirtymän politiikka on todella hyvä. Se tulee tuomaan Suomeen investointeja joita kaipaamme todella paljon.

Toivottavasti kaikki puolueet on sitoutuneet vihreän siirtymän toteumiseen se on Suomen etu.

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu