Kanadalaiset tutkijat tutkivat kannabiksen käyttömahdollisuuksia koronavirusinfektioiden estämisessä

Kuvassa demolisoitu hyötykasvi

Asiaa tutkitaan ainakin Kanadassa ja myös Israelissa.  Tästä aiheesta ei oo kotimaisilta uutismedioilta saanut lukea, siksi pitää tuoda asia täällä ihmisten tietoisuuteen jälleen kerran.

Google suomennos: ”Kanadalaiset tutkijat tutkivat kannabiksen mahdollisuuksia käyttää koronavirusinfektioiden estämiseen.

Calgaryn Lethbridge-yliopiston tutkijat tutkivat yli 400 kannabiskantaa ja ovat todenneet, että ainakin tusina voi tarjota potentiaalia osana hoitoja estääkseen koronaviruksen tartuttamasta isäntää.”

Koko juttu tän linkin takaa:

Cannabis extracts may help to prevent coronavirus, preliminary study suggests

Pieni mainostus hyvästä CBDstä koskevasta kirjoituksesta joka kuvastaa suomalaisten viranomaisten suhtautumisesta CBDhen mainiosti. Kiitos Jussi Mäkipelto.

CBD-tuotteiden myynti tulisi olla sallittua myös Suomessa

Lisätietoa eri kannabislajikeista löytyy täältä: Leafly

Ja teille jankkaajille jotka vastustatte kannabista, ottakaa pää pois pyllystä, kiitos.

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu