Kannabiksen kotikasvatus lisääntynyt, syrjäyttää salakuljetusta

Tämähän on hyvä asia. Suosittelen lukemaan ja katsomaan hienot kuvat.

Moreenimedia:Kansalaisaloite sallisi kannabiksen kotikasvattamisen – ”Kannabiksen kotikasvattaminen on lisääntynyt ja syrjäyttänyt maahantuontia”

”Poliisi ja Tulli takavarikoivat kannabista ennätysmäärän viime vuonna. Samaan aikaan arviolta 10 000 suomalaista kasvattaa kannabista.”

Moreenimedia: Sadonkorjuun aika

”Kannabista kotonaan kasvattavan Teron kolmen kasvin viljelmä on puhjennut kukkaan. Kerrostaloasunnossa kannabista kasvattavan on oltava varovainen, sillä pienikin haju rappukäytävässä voi johtaa poliisien kutsumiseen…”

Se että ihmiset kasvattavat kannabista omaan käyttöön on vain hyvä asia. Se torjuu järjestäytynyttä rikollisuutta omalta osaltaan tehokkaasti.
Kuten lukijat tietää, että kannabis on tarkoitettu aikuisille, ei lapsille.
Aikuisille kannabiksen haitat ovat lähinnä suun kuivumista ja mässyjä. Eli ei kovin isoista haitoista ole kyse.
Nähdäkseni kannabiksen kieltolaki on lähinnä rahoitusta järjestäytyneelle rikollisuudelle. Mitään hyötyä se ei tuo. Kieltolaki ei estä laitonta kauppaa saatika käyttöä se ei suojele lapsia.
Kotikasvattajat ovat suurimmaksi osaksi vastuullisia työelämässä olevia ihmisiä toki poikkeuksia aina on.
Kotikasvattaminen on nykyisin helppoa kun laitteet ja valot kehittyvät jatkuvasti, myös tuoksu ja vesivagingot on helppoa estää nykyisillä kasvatusvälineillä. Myöskään sähkönkulutus ei ole enää ongelma koska tekniikka kehittyy kokoajan.
Samoilla välineillä ihmiset kasvattavat esim tomaatti,yrttejä, chiliä, kotonaan. Jokainen puutarhaamhoitava ihminen tietää, että se on rentouttava harrastus joka tuo mielihyvää.
Kotikasvattajat on yksi paras keino torjua järjestäytynyttä rikollisuutta joka on olennainen osa laitomia markkinoita.
Vielä kun ymmärretään se fakta että suurinnosa kannabiksen käyttäjistä on todellakin aikuisia ihmisiä ja heidän toimintansa ei ole millään tavoin uhka yhteiskunnalle.
Kieltolaki on oikea uhka yhteiskunnalle kaikkine lieveilmiöineen.
Esimerkiksi tälläisiä infotallenteita on youtubessa hyvin paljon.

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu