Kannabis – Iso mörkö kansanedustajille

Ikävä todellisuus. Meidän kansanedustajat eivät kykene aiheesta puhumaan. Tuoren esimerkki Katri Kulmumki.

”Valtaosasta Suomen järjestäytyneestä rikollisuudesta vastaa kansainvälisiä yhteyksiä omaavat liivijengit. Meillä on myös merkkejä Ruotsin rikollisuuden rantautumisesta. Ulkomaan kansalaisten osuus törkeistä huumausainerikoksista epäillyistä on n. 30 %. Suomalaiset siis vastaavat toki määrällisesti suurimmasta osasta rikoksia, mutta tietyt väestöryhmät ovat yliedustettuja. Tämä on hyvä todeta ääneen, jotta löydämme aidosti vaikuttavia keinoja.

Kaikkiaan huumeiden käyttö kasvaa suurten kaupunkien lisäksi myös muualla Suomessa. Huumeet ovat läsnä yhä pienemmissä suomalaisissa kaupungeissa, joista ne etenevät edelleen yhä pienempiin kuntiin. Samaan aikaan yhä nuoremmat joutuvat huumeiden kanssa tekemisiin.

Suomen tulee reagoida tilanteeseen tiukasti valmistelemalla ja resursoimalla jengirikollisuutta ehkäisevä toimenpidekokonaisuus. Tällaista meillä ei nyt tosiasiassa ole, vaikka poliisin resursseja ollaan muutoin vahvistamassa. Toimenpiteiden keskiössä tulee olla pohjoismainen poliisiyhteistyö ja poliisin resurssien kohdentaminen alati laajenevan jengivetoisen huumekaupan torjuntaan.

Monien esittämä huumeiden käytön rangaistavuuden poistaminen olisi sitä vastoin aivan väärä viesti tilanteeseen. Mielestäni on parempi puuttua alati laajenevaan käyttöön ja sen takana olevaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Myös kannabiksen, etenkin nykymuotoisen vahvan kannabiksen, käyttö on terveydelle vaarallista, jonka dekriminalisointi lähettäisi väärän viestin nuorille.”

Kuinka pihalla entinen ministeri voikaan olla?
Mitään uusia keinoja ei esitetä.

Erityisesti viimeinen kappale kertoo olennaisen. Mennään uskon voimalla ei faktojen.

Katrin populistinen naamakirja avautuminen

+2
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu