Kannabiskysely liittyen kasvattamiseen

On hyvä, että tätäkin asiaa tutkitaan kyselyjen kautta. Kannabiksen kasvattamista tosiaan tapahtuu hyvin paljon Suomessa vaikka se on kiellettyä. Osa kasvattaa sitä myyntiin osa omaan viihdekäyttöön ja toiset puhtaasti lääkkeeksi.

Kysely on kansainvälinen ja siihen voi vastata kotimaan kielellä.

Toivottavasti kyselyyn tulee paljon suomalaisten kasvattajien vastauksia. Eli sanaa levittämään.

”Tervetuloa osallistumaan kansainväliseen tutkimukseen kannabiksen kasvattamisesta 2020!

Tiedote ja suostumuslomake tutkimukseen osallistujille (Suomi)

Tutkimuskonsortio Global Cannabis Cultivation Research Consortium (GCCRC) toteuttaa kyselytutkimuksen kannabiksen kotimaisesta kasvattamisesta. Tämä on kolmas kerta, kun tutkimus tehdään Suomessa. Hankkeen suomalainen osapuoli on tälläkin kertaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja siitä vastaa tutkimusprofessori Pekka Hakkarainen.

Ensimmäinen tutkimus toteutettiin Suomessa vuonna 2009 ja sen keskeiset tulokset on raportoitu Pekka Hakkaraisen, Jussi Perälän ja Leena Metson kirjoittamassa artikkelissa ”Kukkaa pukkaa – Kannabiksen kotikasvatus Suomessa” (Yhteiskuntapolitiikka 2/2011). Ensimmäinen kansainvälisesti laajempi tutkimus toteutettiin 2012–2015. Tietoja kerättiin 13 maasta. Konsortio kiittää niitä yli 6500 henkilöä, jotka vastasivat kyselyyn ympäri maailmaa. Verkoston tutkijat ovat raportoineet tuloksia yli 18 tieteellisessä artikkelissa, jotka ovat monipuolistaneet keskustelua ja haastaneet kasvattajiin liitettyjä yleisiä mielikuvia ja stereotypioita. Tarkempaa tietoa konsortiosta ja sen tuotoksista löytyy nettisivulta www.worldwideweed.nl.”

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu