Kansanedustalla pitäisi olla ymmärrystä lähdekriitisyyteen

Valitettavasti usein sitä ei ole. Uusin esimerkki löytyy Sanna Antikaisen kirjoituksesta. Muutenkin on ihmeellistä julistusta, ilman että itse sen jälkeen ottaa osaa keskusteluun. Uusi normaali?

Myös ihmettelen miksi kaikki lähteet puuttuu? Voisi vaikka työllistää avustajansa ne blogiin lisäämään, jos itse ei siihen kykene.

On muuten hyvä huomioida että nuoret kyllä ymmärtävät kannabiksen riskit mutta myös hyödyt. Heille valheet ei enää mene läpi. Tämä olisi poliitikojen otettavan huomioon kuin mutulla kannabiksesta kirjoittelevat.

Sanna Antikainen kansanedustaja, toivon että oikeasti ottaisit selvää päihdepolitiikan tuomista ongelmista ja ryhtyisit kansanedustajana ratkaisemaan niitä. Voisit vaikka kuunnella asiantuntijoita aluksi ja lukea WHOn raportit yms.

P.s lääkekannabis on ihan samaa kannabista kuin viihdekäytettävä.

 

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu