Kieltolain ilmiöitä:Samir on tilannut useita murhia alaikäisiltä Malmössä

Kyllä se huumeiden kieltolaki on hieno ja turvallisuutta lisäävä laki.

Ruotsissa tilanne on karannut täysin kontrollista ja se on aikalailla itseaiheutettua. Vain rikolliset hyötyvät kieltolaista. Muut ovat kärsijöitä.

Ruotsin huumepolitiikka on yhtä sairasta kuin Suomen. Ei toimivaa ja haitat kasvaa vuosittain.

Huumebisnes on yksi maailman tuottavimpia aloja, josta veroja ei tarvitse maksella ollenkaan jamhaittojenkin kustannukset menevät veronmaksajien pussista täysin.

Kieltolakia tukevat tahot ovat myös hyödyllisiä idiootteja ammattirikollisille.

Myös ihmisiä surutta hyväksikäytetään omien etujen ajamiseen.

”Samir, joka ei esiinny jutussa omalla nimellään, kertoo käyvänsä tavallisessa päivätyössä, jotta poliisi ei ala epäillä häntä. Hänellä on kuitenkin kaksoiselämä, josta tyttöystävä tietää ”viisi prosenttia”. Hän tienaa kannabiskaupoilla ”isoja rahoja”.

Lehden mukaan Samir on tilannut useita tappoja. Rikollisen mukaan osa murhia suorittavista on 15-16 -vuotiaita. Mies kutsuu murhia toteuttavia nuoria ”aaseiksi”, ”hyeenoiksi” ja ”hyödyllisiksi idiooteiksi”.”

Kvällsposten: Samir on tilannut useita murhia alaikäisiltä Malmössä – tienaa kannabiskaupalla ”isoja rahoja”

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu