Kirkko VS alkoholi

Voihan narinan määrää..

””Esityksessä sallittaisiin liikkuminen alkoholiostoksille, mutta sen sijaan ei muutaman hengen ehtoollishetkiin”, Räsänen paheksuu.”

Enemmistö suomalaisista nauttii alkoholista enemmän kuin kirkkojen palveluista.

Hengellistä toimintaa voi hyvin harjoittaa kotonaan ilman että tarvitsee kokoontua muiden kanssa.

Ikävä todellisuus on että suomalaiset käyttävät alkoholia eikä sen myyntiä kannata estää. Siitä ei seuraisi kuin laitonta kauppaa ja se ei ole yhteiskunnan etu. Tästä tehtiin tuhoisa kokeilu aikoinaan, alkoholin kieltolaki. Siitä ei ole kumminkaan opittu mitään tietyissä piireissä. Se on hullua.

P.s alkoholin kieltolaki ei eroa millään tasolla esim kannabiksen kieltolaista paitsi alkoholia sai käyttää kieltolain aikaan koska käyttö oli dekriminalisoitu. Samaa voisi toivoa kannabiksen kohdalla. Eli sen käytöstä ei pidä ihmisiä rangaista.

 

 

+3
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu