Koska oikeasti halutaan puuttua järjestäytyneeseen rikollisuuteen?

Keinot olisivat oikeasti melko helppoja. Lopetetaan huumekieltolaki eli laillistetaan huumeet. Huumeet on suurimpi rahasampoja eri rikollisjärjestöille.

On aika turhaa itkeä ja luoda pelko kuvia jos oikeasti asialle ei haluta tehdä mitään toimivaa.

”Liukun nykyisestä tehtävästä katsottuna Euroopan järjestäytyneen rikollisuuden tilanne Euroopassa näyttää pahentuvan. Esimerkiksi huumekaupassa on tehty tänä vuonna ennätyksellisiä takavarikkoja.

”Suurimmat kokaiinitakavarikot tältä vuodelta ovat yli 20 000 kiloa yhdessä satsissa, joka on ollut tarkoitus toimittaa Eurooppaan, ja Euroopassa 5 000 ja yli 9 000 kilon lasteja.”

20 000 kilon kokaiinilastin katukauppa-arvo olisi ollut viranomaisten arvion perusteella miljardista 1,3 miljardiin euroa.

LIUKUN kertoman mukaan viranomaiset saavat nykyisin rikoshyödystä takaisin noin runsaan prosentin. Järjestäytyneet rikollisryhmät voivat upottaa loput rahat laittoman toiminnan rahoittamiseen tai laillisiin rakenteisiin, mikä muun muassa vääristää kilpailua ja antaa rikollisille lisää toimintaedellytyksiä.”

Eiköhän ole siis aika lopettaa kieltolaki ja ottaa huumeet valtion kontrolliin!

En usko että järjestöjen kieltäminen ratkaisee mitään.

Lähde, Helsingin sanomat:

Järjestäytynyt rikollisuus on Euroopan isoimpia turvallisuusuhkia: Suomi yrittää torjua sitä keinoilla, jonka vaikutuksia ei täysin tunneta

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu