Kuoliko Hilma kannabiksen takia vai oliko hän kieltolain uhri?

Jännä että kannabiksen kokeilu näköjään lopettaa lääkärin määräämät lääkkeet ja hoidon. Tässä tapauksessa koululääkäri oli lopettanut ilmeisen toimivan lääkityksen.Syrjäyttämistä pahimmillaan.

Osanottoni omaisille.

””Hilma jäi elokuussa kiinni kannabiksen polttamisesta. Sen seurauksena koululääkäri lopetti adhd-lääkityksen.

Berit Nikkanen uskoo, että tällä oli suuri vaikutus.

– Lääkitys oli se, joka piti Hilmalla jalat maassa ja järjen päässä. Kuukausi siitä, kun se lääkitys lopetettiin, Hilma oli jo kuollut.

Vanhemmat purkavat tuntojaan keittiön pöydän ääressä.

– En minä enää jaksa olla vihainen.

– Toivoisin silti, että lääkäreidenkin keskuudessa mietitään kumpi on pienempi paha: jättää nuoren sairaus hoitamatta vai yrittää hoitaa kannabiskokeilua, Berit Nikkanen miettii.”

Huumekokeilussa kuolleen Hilman, 18, vanhemmat: “Emme toivo kenellekään tätä helvettiä” – Nuorten huumekuolemat selvässä kasvussa

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu