Lääkekannabis

Tuli taas avautuminen lääkekannabis esille Suomessa ryhmässä.

Itselleni tuli ko henkilön puolesta paha,surullinen mieli. Toimivaa lääkettä ei saa koska lääkärin ennakkoluulot ovat niin vahvoja. En ihmettele miksi niin moni suomalainen käyttää kannabista lääkkeenä laittomasti. Laillisesti sitä on hyvin vaikeaa saada. Lääkärit leimaavat riippuvaiseksi,rikolliseksi ihmisen. Nut olisi aika laillistaan kannabis. Otetaan samat askeleet kuin Saksa.

”Moi. Kävin perjantaina terveysasemalla lääkärissä kysymässä Bedrocan-reseptin uusimista. Kolmas kerta ja kolme vuotta mennyt. Lääkäri ei uskonut mukana olevan tyhjän lääkekannabispurkin, eikä vanhentuneen reseptin olemassaoloonkaan ja heitti mut pihalle. Hoitoa saisin jos lopetan kannabiksen käytön ja aloitan lääkekokeilut uusiksi ja otan esim kahdeksan(8) eri lääkettä päivittäiseen käyttöön jotka kannabiksen käytön aikana ovat jääneet pois pysyvästi jo kymmeneksi vuodeksi… Ei hyvältä näytä🥱”

 

Tämäkään kirjoitus ei yllytä tekemään rikoksia!

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu