Lääkekannabis – Miten helvetissä voisin elää ilman helpotusta?”

Taas yksi ihminen uskaltaa kertoa omaa tarinaansa ja mitä hyötyä sai lääkekannabiksesta.

Nyt resepti lopetettu ja kipuhelvetti on valloillaan.

Lääkekannabista ei saa koska tietyt viranomaiset ovat sitä vastaan. Fimea jopa väittää että lääkekannaista ei ole olemassa.

Syynä Fimean ja Valviran toimintaan on kannabiksen laiton asema. Muuta syytä ei ole estää ihmisten lääkitystä.

”Sen jälkeen kuin Hannan lääkäri jäi eläkkeelle hän ei ole saanut uusittua reseptiään. Hänen oma kipulääkärinsä suosittelee lääkekannabiksen käyttöä opiaattien sijaan, mutta resepti uupuu.  Huumaavia ja riippuvuutta aiheuttavia opiaatteja Hannalla on käytössä useampia. 

– Mielestäni on törkeää, että opiaatteja voidaan määrätä kolmea erilaista, mutta lääkekannabista ei. Huumehan se opiaattikin on.  ”

Vakavasti sairas Hanna, 29, on käyttänyt yli 20 000 euroa lääkekannabikseen – nyt reseptiä ei saa mistään: ”Miten helvetissä voisin elää ilman helpotusta?”

+2
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu