Laillisten kannabismarkkinoiden koon odotetaan olevan noin 86,3 miljardia dollaria vuoteen 2033 mennessä 

Tämäkään kirjoitus ei ole huumemyönteinen.

Tuli vastaan tälläinen mielenkiintoinen markkinakatsaus liittyen lailliseen kannabikseen.

Suomikin voisi ottaa oman siivunsa noista markkinoista. Olisi jopa suotavaa kun mietimme missä tilassa Suomi on vajoamassa entistä syvempään taantumaan. Uutta kasvua tarvitaan, uutta Nokiaa.

Laillinen kannabisbisnes olisi yksi ratkaisu. Kannabiksen lääkekäyttö lisääntyy valtavalla vauhdilla. Suomi pystyisi tuottamaan kotimaista lääkekannabista kansalaisille sekä myös vientiin.

Sama koskee virkistyskannabista.

Kaikki hyötyisi paitsi he jotka nyt laittomasti myy kannabista.

”Maailmanlaajuisten laillisten kannabismarkkinoiden tuotetyyppi (kukka, öljy ja tinktuurit) sovellusten mukaan – Lääketieteellinen (krooninen kipu, syöpä, masennus ja ahdistus, niveltulehdus, diabetes, glaukooma) (virkistys) alueen ja yritysten mukaan – Toimialasegmentin näkymät, markkina-arvio, kilpailuskenaario , Trendit ja ennusteet 2024-2033”

 

Lähde: https://market.us/report/legal-marijuana-market/

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu