Liike Nyt astui kannabismiinaan

Viittaan tähän kirjoitukseen jonka kommentointi on sensuroitu:

Kannabis on salakavala psykedeeli 

Kyseinen kirjoitus on mielikuvitusta faktat on ohitettu tehokkaasti.

Muutama ei fakta:

”Kannabis on salakavala rasvaliukoinen huume joka rasvaliukoisen THC:n ansiosta säilyy elimistössä useita viikkoja ja sillä on sen vuoksi kroonistava vaikutus. Kannabis on psykedeeli joka vaikuttaa negatiivisesti nuoren aivojen kehitykseen tylsistyttäen ajattelua.”

”Useimmiten myös kannabis on tie niihin koviin huumeisiin. ”Kannabis tekee flegmaattiseksi eli saamattomaksi niin sitten otetaan amfetamiinia jotta pystytään töihin” – on monet käyttäjät todenneet. Kannabiksen rasvaliukoisella THC:llä on myös krooninen vaikutus eli kyllä se koukuttaa”

”Kannabiksen rasvaliukoisella THC:llä on myös krooninen vaikutus eli kyllä se koukuttaa. Kannabis josta on poistettu huumaavaa THC voi olla lääkkeellinen vaikutus mutta itse kannabis joka sisältää huumavan THC:n toimii aivan päinvastoin – se voi sairastuttaa ihmismielen.”

 

+3
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu