Sammio
Kirjaudu blogeihin

Loistava esimerkki kuinka kannabiksen kieltolaki syrjäyttää

Kannattaa lukea Iltasanomien juttu.

Täydellinen esimerkki miten kieltolaki kohtelee ihmisiä. Käyttäjiä on turha rangaista se vain syrjäyttää ja aiheuttaa jopa mt ongelmia.

Kerro toki jos kannatat haitallista kannabiksen kieltolaki.

”Kamelinselkä katkesi lopullisesti heinäkuussa 2017. Nikander jäi kiinni marihuanan poltosta Pori Jazzin festivaalialueella. Huumekäry nousi valtakunnalliseksi uutiseksi.

PIAN keikkapaikat alkoivat ilmoittaa peruvansa sovittuja esiintymisiä ja sponsorit katkaisivat yhteistyösopimukset Nikanderin kanssa. Samalla loppuivat myös työt nuorisotalolla.

– Se syöksykierre oli koko ajan vaan syvempi, Nikander muistelee.

Huumausainetuomion myötä Nikander ajautui taloudelliseen umpikujaan. Rahat olivat loppu ja taskussa poltteli satojentuhansien asuntolaina. Elämä tuntui kaatuvan päälle.”

 

 

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (4)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.