Miksi alkoholi?

Parantaako alkoholin käyttö kouluarvosanoja ja opiskelujen edistymistä? Antaako se paremmat mahdollisuudet päästä haluamalleen alalle opiskelemaan ja saamaan paremmat mahdollisuudet päästä työelämään? Tuoko se lisää opettajien luottamusta? Lisääkö se vastuuntuntoa ja ahkeruutta opiskeluun?

Auttaako se onnistumaan työnhaussa ja työhaastattelussa, niin että sinut otetaan töihin?

Auttaako alkoholi menestymään paremmin työelämässä ja työuralla? Lisääkö se vastuuntuntoa ja ahkeruutta ja kyvykkyyttä työssä? Lisääkö se työtoverien luottamusta ja lisää hyvää työilmapiiriä? Lisääkö se yrityksen luottamusta ja asiakkaiden luottamusta?

Parantaako se mahdollisuuksia vuokra-asunnon saannissa ja saamaan pankista lainaa oman asunnon hankkimista varten?

Lisääkö alkoholi parisuhteen onnistumista? Lisääkö se kumppanin luottamusta? Parantaako se vastuunottoa parisuhteen hoidossa ja muissa perheen yhteisten asioiden hoidossa? Tuoko se säästöä raha-asioissa?

Auttaako alkoholi olemaan parempi vanhempi  lapsille? Opettaako se lapsia vastuuntuntoiseen ja oikeaan ja terveelliseen elämään ja löytämään oman paikkansa opiskelussa, työssä ja elämässä, kun he näkevät vanhemman alkoholin käytön?

Auttaako se saamaan luotettavia ja hyviä ystävyyssuhteita?

Auttaako alkoholi olemaan parempi hoitamaan luottamustehtäviä esim. kunnanvaltuutettuna, kansanedustajana ym  luottamustehtävissä?

Lisääkö se sinun yhteiskunnallista vastuunottoa ja lainkunnioitusta?

Lisääkö se sinun fyysistä, henkistä ja psyykkistä terveyttä ja tarvitset vähemmän terveydenhoidon palveluja?

Vähentääkö se rikollisuutta? Vähentääkö se yhteiskunnan kuluja lastensuojelussa, perheiden tuessa, poliisitoimessa, oikeustoimessa, vankeinhoidossa, terveydenhoidossa ja muissa palveluissa?

Kun se ei auta noissa edellä luetelluissa asioissa, niin miksi alkoholi?

Niin, miksi?

Nämä samat kysymykset voitaisiin esittää muihinkin ihmiselle haitallisiin aineisiin!

Kiitos Pekka Lehtinen inspiraatiosta

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu