Miksi kannabiksen kieltolaki ei estä käyttöä saatika laitonta kauppaa?

Estää kyllä tehokkaasti lääkekannabiksen käytön laillisesti.

Miksi kannabiksen kieltolaki ei estä käyttöä saatika laitonta kauppaa?

Kuka kertoo?

Miksi hallitus ei uskalla selvittää kannabiksen laillistamista ja sen tuomia hyötyjä? Haitathan on jo täällä toki niistä valta osa ei liity ihmisten terveyteen millään tavoin.

Hallitus kyllä selvittelee haitallisen alkoholin vapauttamista ruokakauppoihin. Hyvä niin. Itse toki sitä kannatan samoin kuin Alkon lakkautusta.

Mutta ydinkysymys on miksi hallituksen päihdepolitiikka on niin epäloogista?

#nuuska #kannabis #nikotiinipussit #alkoholi #kieltolaki #monopoli #alko #valmistustapa #tupakka #kahvi #laittomatpäihteet #lääkekannabis #hallitus

Uskallan väittää että laillinen kannabis ei heikennä kansanterveyttä asia menee toisin päin. Koska lääkekannabis sekä lääkinnällinen kannabiksen käyttö lisääntyy. Joka on hyvä asia yksilöille.

Tästä asia tuli mieleen:

https://x.com/vocnederland/status/1800531774768078871?s=1

 

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu