Mistä on kyse kannabiksen kieltolaissa

Netflix löytyy hyvä dokkari aiheesta. Se peilaa ruohon historiaa ja mistä kieltolaki sai alkunsa ja mitä varten.

Suomessa kuvitellaan ihan eduskunnassa asti että kieltolaki pohjautuisi kannabiksen vaarallisuuteen ja haittoihin. Tämä on harhaa ja kuvitelmaa joka johtuu vuosikymmeniä jatkuneesta aivopesusta, joka  onneksi on tullut tiensä päähän.

Tosiasiat olisi hyvä tunnustaa tässäkin asiassa.

Jo kieltolain alkuaikoina tehtiin kannabis tutkimus jossa todettiin että poliittinen propaganda esitti väitteitä kannabiksen vaaroista joka eivät pitäneen paikaansa yhtään.

Suosittelen katsomaan Netflix dokkarin. Grass is greener

Lähes kaikki kannabiksesta väitetyt haitat ovat mielikuvituksen tuottamia,keksittyä tarkoituksena hyökätä vähemmistöjä kohtaan.

On merkillistä että tälläistä politiikaa halutaan harjoittaa edelleen osassa Yhdysvaltoja ja toki Suomessa myös.

Aikansa kannabis aktivisti teki monia biisejä kannabiksesta. Puhun tietenkin Louis Armstrongista.

Kannabis biisi – Jive aka kannabis

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu