Neljän ruotsalaispuolueen vessoista löytyi kokaiinijäämiä

En sinänsä ole yhtään yllättynyt. Huumeita käytetään nykyisin joka puolella. Suomessakin olisi sama testi tehtävä. Veikkaan että tulos olisi saman kaltainen. Ruotsi on ollut aina huumeiden vastaisen sodan ytimessä ja Suomi on seurannut perässä. Nyt jo tiedetään että kyseinen huumepolitiikka ei toimi.

Poliitikkojen puheet ja teot eivät oikeasti kohtaa. Kuten Ruotsin tapaus hyvin osoittaa.

”Puolueet vakuuttavat Hornille työskentelevänsä aktiivisesti huumeongelman kitkemisen eteen. Näin siis samaan aikaan, kun puolueiden käyttämistä wc-tiloista löytyy jäämiä kokaiinista. Huumelainsäädäntö on Ruotsissa tiukentunut, mutta ongelma vaikuttaa vain kasvavan.”

Kokaiinijäämiä löydettiin liberaalien, sosiaalidemokraattien, ruotsidemokraattien sekä vasemmistopuolueen käyttämistä wc-tiloista.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu