Nuuskan laiton maahantuonti romahti

Tulli kertoo että nuuskan salakuljetus on romahtanut. Syy on selvä ihmiset ostavat mielummin laillisesti nikotiinipusseja Alepasta mielummin kuin laittomilta markkinoilta.

Oiva esimerkki miten laittomia markkinoita otetaan valtion hallintaan. Tekemällä järkevää päihdepolitiikaa  on ratkaisu. Saksastakin voisi ottaa mallia Suomeen.

Sama koskisi kannabista, ihmiset mieluusti ostaisi kannabista laillisesti tai itse kasvattaisivat sitä omaa sekä ystävien käyttöön kuten Minnesotassa tehdään. Minnesodassa saa kasvattaa kotonaan kannabista 8 kasvia joista neljä voi olla kukimassa. Siellä saa luovuttaa kasvattamaansa kannabista yli 21v tutuille. Kyseisessä osavaltiossa tullaan myös laillistamaan myynti sekä tuotanto.

Meillä Suomessa kannabista vastustetaan vetoamalla porttiteoriaa yms huuhaa myytteihin. Sillä muka suojellaan lapsia sekä nuoria.

Kannabis lailliseksi on ainut oikea ratkaisu. Siitä ei ole kahta sanaa.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu