Onko perussuomalaisten poliisitaustainen kansanedustaja Tom Packalén huumemyönteinen?

Ei ole. Hän uskaltaa myöntää että Suomen huumepolitiikka on epäonnistunut täysin.

”Mallissa kannabiksen käyttäjien rahoja saataisiin pois järjestäytyneen rikollisuuden tulovirrasta, ja laillistetusta tuotannosta maksettaisiin myös verot, Packalén perustelee esitystään. Nykyinen malli ei hänen mukaansa toimi, joten ”täytyy löytää tapa minimoida haitat ja saada maksimaalinen hyöty”.”

Suunta täytyy muuttaa, yksi tehokas keino on kannabiksen laillistaminen. Mutta ei niin että luodaan monopoli. Se toki yksinään ei riitä. Haittoja pitää vähentää myös muiden huumeiden kohdalla.

Kannabiksen suhteen on käynnissä kansalaisaloite jossa on hyvät perustelut jotka kannattaa lukea ajatuksella.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kannabista-voitaisiin-myyda-alkossa-ja-kayttohuoneista-olisi-hyotya-sanoo-perussuomalaisten-kansanedustaja/4ef2a3de-7085-4fdb-843f-728706dd41c3

0
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu