Orpo otti äärioikeiston hallitukseen tietoisesti että sekoilu alkaa

Politica lehti kertoo: https://www.politico.eu/newsletter/brussels-playbook/eu-election-top-teams-take-shape/

”Pääministeri Orpo: ”Malli Brysseliin? EPP-puolueen kuuluva Orpo on johtanut koalitiota, johon kuuluu ECR-ryhmään kuuluva oikeistopopulistinen suomalaispuolue. Huolimatta viime vuonna suomalaisia ​​iskeneistä rasismiskandaaleista, Orpo väitti, että asiat menevät hyvin ja että hän on hallinnut niitä antamalla heille ministerivirkoja. ”Mielestäni [persusuomalaiset] eivät ole enää äärioikeistopuolue”, Orpo sanoi.”

Uskoo ken tahtoo. Orpoa viedään niin persujen kuin EKn taholta.

Orpo otti äärioikeiston hallitukseen tietoisesti että sekoilu alkaa. Iso riski ja sen huomaa. Maa on sekaisin. Kasvua ei tule,työmarkkinat aivan sekaisin. Positiivista on että persujen kannatus on lähtenyt laskuun. Se kertoo että pikkuhiljaa ihmiset ymmärtävät sumutuksen.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu