Parlamentti äänestää lainsäädännöstä ensi kuussa kannabiksen poistamiseksi valvottavien aineiden luettelosta

Jänniä uutisia Yhdysvalloista. Katsotaan koska Suomen uutistoimitukset heräävät.

The Hill uutisoi:

The House will vote on legislation next month to remove cannabis from the Controlled Substances Act and erase some marijuana criminal records. 

The bill would not legalize the drug, which would be left up to states, but the vote will still be a historic step in the effort to reduce legal penalties related to the drug. House Majority Whip James Clyburn (D-S.C.) said in an email to members that the vote will take place during the September work period.

https://thehill.com/homenews/house/514237-house-to-vote-on-a-bill-to-remove-cannabis-from-list-of-controlled-substances

Mielenkiintoinen äänestys tulossa. Lopputulos on arvoitus. Merkittävää kumminkin on, että Usassa pikkuhiljaa järki on menossa oikeaan suuntaan.

Suuntaus on selvä, kannabiksen asema on muuttunut joka ja muutos saapuu myös Suomeen. Poliitikkojen on pakko herätä. Enää ei valheet tule menemään läpi. Faktat pitää tunnustaa. Ja myöntää että oikea signaali on lopettaa laittomat markkinat. Se on paras ja tehokkain keino estää ja vähentää haittoja.

Lue myös:

Poll: Republicans Like Marijuana Legalization, Too (Even If It’s Kamala Harris’s Idea)

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu