Persujen hyökkäys Humaania päihdepolitiikka rytä vastaan

Aika onnetonta ja kertonee vain yhdestä asiasta. He ovat täysin pihalla miten järkevää päihdepolitiikaa kannattaisi tehdä, he eivät tiedä rystä mitään.Eivät ilmeisesti kannata kuin haittoja lisääviä keinoja.

Ihmettelen miksi juuri Humaania päihdepolitiikkaa Rytä vastaan on hyökätty? Motiivi olisi kiva tietää? Meneekö bisnes alta? Vai mitä?

Miksi hyökkäys kohdistui yhdistykseen eikä kaupalliseen tv toimijaan joka ohjelman klippiin ovat viitanneet asiassa?

Tän linkin takana on heille vastine:

Kannanotto kirjalliseen kysymykseen KK 668/2020

”Perussuomalaisten kansanedustajat Jari Ronkainen ja Mari Rantanen ovat 18.9.2020 jättäneet kirjallisen kysymyksen (KK 668/2020):

“[1] Aikooko ministeriö puuttua STEA:n toimintaan avustusten myöntämisessä tilanteissa, jotka ovat ristiriidassa valtionavustuksen käyttötarkoituksen ja perusteiden kanssa ja [2] miten ministeriö varmistuu siitä, että STEA:n myöntämät avustukset toteuttavat yleishyödyllisyyden sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävän toiminnan tavoitteita?“

Kysymyksen johdannossa he viittaavat yhdistyksemme 11.10.2019 Facebookissa jakamaan videoon, jota he kuvaavat huumausaineiden käyttöön ja sekakäyttöön opastamisena. Lisäksi he esittävät, että olemme STEA-avustusta vastaanottava järjestö.

Kerromme tässä artikkelissa vuonna 2018 saamastamme STEA:n pienavustuksesta, näkemyksistämme koskien jakamaamme videota, kuvaamme lyhyesti haittoja vähentävää päihdetyötä sekä näkemystämme tästä kirjallisesta kysymyksestä.”

Lukekaa linkki ennen kommentointia.

Linkki Huumepolitiikkaa.Nyt seminaarin antiin:

Huumepolitiikkaa.Nyt

 

 

 

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu