Petteri Orpo, kokoomusnuoret ja kannabis

Petteri Orpo ei uskaltanut ottaa kantaa kokoomusnuorten kannabis kantaan joka tukee vihreiden linjaa.

Minusta se kertoo kuinka pihalla kansanedustajat ovat aiheesta, jopa niin paljon että eivät halua kommentoida omien nuorten puheita, kantoja.

Puheenjohtaja Orpo onko niin vaikeaa keskustella kannabiksesta, se kumminkin koskettaa tuhansia ihmisiä ja kieltolaki aiheuttaa miljoonien eurojen verorahojen katoamista kankkulan kaivoon.

Minusta on järkevää laillistaa kannabis ja ottaa se verotuksen piiriin irti rikollisten käsistä. Poliitikkojen perustelut kieltolain puolesta ei kestä tarkastelua.

”Orpolta kysyttiin, kuinka kiusallista se on, että kokoomusnuoret on täysin samaa mieltä vihreiden kanssa. Orpo ei ollut kuulevinaan kysymystä puolueensa nuorisojärjestöstä, vaan kokoomusjohtaja alkoi puhua omiaan.”

Lue lisää

+1
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu