Pirtua suoneen – lääkäriopiskelijat narkkaa

”Pirtua suoneen”, ”verinäyte krapulassa” – lääkäriopiskelijoiden alkoholikeskeinen bilekulttuuri yllätti uuden opiskelijan

Eihän toi ole mikään uutinen, vai onko? Toki pirtua suoneen voi tappaa heti.

Onhan se hyvä että opiskelijat leikkivät asioilla ja kokeilevat rajojaan.

Muistan joskus 1995-1998 vuonna kun olin Otaniemessä teekkareiden bileissä niin siellä jengi veti huumeita huolella alkoholin ohessa.

Suurin osa heistä on varmasti hengissä ja työelämässä mukana.

Noiden lääkäriopiskelijoiden alkoholin fanitus on kyllä käsittämätöntä sinänsä, toki tiedän et sielläkin maistuu muutkin aineet kuin alkoholi.

Olen myös keskustellut lääkäriksi opiskelijoiden kanssa , heitä kiinnostaa paljon miten eri huumaavat lääkkeet vaikuttaa jopa siinä määrin että itse niitä kokeilevat.

Wikipediä – Pirtu

 

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu