Poliisi: ”Elämme huumevaltiossa”

Ison rikosjutun avaintodistajaa edustanut asianajaja ammuttiin kotikadulleen Amsterdamissa – Poliisi: ”Elämme huumevaltiossa

Minusta hieman omituista itkua. Toki hyvä esimerkki umpisurkeasta kieltolaista tämäkin tapaus.

Kannattaa muistaa että Suomessa tilanne on kohta yhtä paha kuin muuallakin . Ihmettelen miksi Jari Aarnion tapaus ei herättänyt poliitikkoja millään tasolla.

Ja onhan meillä viimeviikolla iso huumekeissi, josta poliisi piti tiedotustilaisuuden.

Ainut keino on ratkaista huumeongelmat ja kieltolain tuomat lieveilmiöt on laillistaminen.

”Amsterdam on tullut tunnetuksi avoimesta marihuanapolitiikastaan.

Vain muutamia viikkoja sitten kaupunki kuitenkin julkaisi kaupungin nykyistä tilannetta valottavan raportin. Sen mukaan Amsterdamissa on iso huumeongelma, johon liittyy myös järjestäytynyttä rikollisuutta.”

Kannattaa muistaa että Amsterdamissa tosiaan saa myydä kannabista, mutta se kasvattaa rikolliset. Kasvatusta siellä on edelleen rikollista toimintaa.

Lähes kaikkeen huumetoimintaan kytkeytyy järjestäytynyt rikollisuus onko se yllätys.

Yksi poikkeus on kannabiksen kotitarvekasvattajat.

En voi ymmärtää ihmisiä jotka tukevat kieltolakia, siihen ei ole mitään järki perusteita olemassa.

Lopetetaan kieltolaki, kiitos.

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu