Poliisi: Katujengit rahoittavat toimintaansa huumekaupalla

Ja poliisi on oikeassa. Yleisin käytetty huume Suomessa on kannabis. Muualla sitä laillistetaan jotta ongelmat saadaan hallintaan. Esim Saksa,Kanada,Yhdysvaltojen osavaltiot.

Suomessa hakataan päätä seinään ja ollaan huolissaan katujengeistä,jotka saavat rahaa laittomalla kannabis kaupalla jolla ostetaan mm laittomia aseita.

Kannabista käytetään yleisesti ympäri Suomea tuloluokasta riippumatta.

On järjetöntä antaa eri rikollisryhmien antaa myydä kannabista. Vai mitä? Poliitikot sen sallivat vaikka esteitä kannabiksen laillistamiselle ei ole.

EU on antanut vihreää valoa Saksan suunnitelmille aloittaa kannabiksen sääntely.

Saksan demareiden terveysministeri tuo lain Bundestagille tulevien viikkojen aikana.

Saksa perustelee asian hyvin. Suojellaan lapsia,kohdistetaan poliisien resursseja järkevämmin ja vähennetään oikeuslaitoksen kuormaa,ja saadaan verotuloja valtiolle.

Suomessa on kansalaisaloite johon jokainen voi laittaa nimensä ja samalla ilmaisee tukevansa järkevää päihdepolitiikkaa järjettömän sijaan.

Olen jo vuosia varoittanut tilanteesta johon laiton kannabis johtaa, nyt se on Suomessakin todellisuutta. 

Sitä saa mitä tilaa. On ajankysymys koska oikeasti Suomessa tilanne eskaloituu kunnolla. Siitä saadaan syyttää poliitikkoja puolue taustasta riippumatta.

Puhalletaan peli poikki. Laillistetaan kannabis. Miljoona suomalaista on kokeillut sitä ja vuosittain alakanttiin arvioiden 400 000 ihmistä sitä käyttää melko säännöllisesti.

Lue ja allekirjoita varsinkin jos olet huolissasi katujen turvallisuudesta ja nuorista. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11377

Omasta mielestäni kaikki ns perinteiset laittomat aineet pitäisi jollain tapaa laillistaa. se olisi paras tapa ehkäistä ongelmia,kuolemia,rikollisuutta.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu