Poliisipomo väittää, että kannabis on nuorison törkeän väkivallan taustalla

”Kinnusen näkemyksen mukaan haittoja yritetään kiistää julkisessa ja poliittisessa kannabiskeskustelussa.

Yksittäisiin väkivaltarikoksiin mentäessä on keskeistä, minkälaisia valintoja nuori osaa tehdä rikokseen ryhtyessään – ja onko hänelle annettu mahdollisuuksia ylipäätään oppia oikeita valintoja. Jokainen syyntakeinen ihminen voi tietoisesti valita, pahoinpiteleekö hän toista vai jättääkö sen tekemättä. Samaan aikaan olosuhteet, kuten lapsena koettu väkivalta tai perheen päihdeongelmat voivat heikentää nuoren valmiuksia.”

Ja he kannabiksen syytä kumminkin kaikki.

Vaikka ongelmat joista poliisipomo on huolissaan johtuu kieltolaista lähinnä ei itse ainesta.

Tuo poliisipomo avata vihdoin ne silmänsä mitä maailmalla tapahtuu.  Kannabiksen laillistaminen ei ole lisännyt edes nuorison väkivaltaista käytöstä missään.

Taas kerran syvästi aivopesty viranomainen.

Kukaan ei ole kiistänyt tutkimuksiin perustuvia lieviä haittoja, koskee aikuisia. Koska keskustelu koskee aikuisten oikeutta käyttää kannabista. Kukaan ei aja lasten oikeutta käyttää päihteitä.

Lähde: Iltalehti

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu