Rakennusteollisuus kriisissä – suurtyöttömyys uhkaa

Rakennusteollisuus on ajautunut taantumaa. Se ennakoin koko Suomea koskevaa taantumaa,lamaa.

”Vikström arvioi, että kahden seuraavan vuoden aikana rakennusala tulee näkemään 20 000–30 000 työtöntä. Noin kymmenen tuhatta yritystä työllistää suoraan 200 000 rakennusalan työntekijää, ja välillisesti työllisyysvaikutus on yli puoli miljoonaa.”

Valtiota huudetaan apuun tietenkin.

Markkinatalous on kiva asia paperilla. Suomessa voidaan vain haaveilla markkina taloudesta niin kauan kuin yrityksiä tuetaan ilman että vaikutuksia arvioidaan tai seurataan.

No jännä nähdä miten oikeistohallitus aikoo hoitaa rakennusteollisuuden ongelmia. Toistaiseksi hallitus ei ole reagoinut mitenkään. Samalla hallitus aikoo heikentää työtekijöiden asemaa ja työttömyysturvaa.

https://www.hs.fi/talous/art-2000009820376.html

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu