Rikosoikeuden professori ihmettelee suomalaista huumepolitiikkaa

Ja linkki uutiseen:

Rikosoikeuden professori ihmettelee suomalaista huumepolitiikkaa: ”Meillä ei oikein ole ollut rohkeutta katsoa näitä asioita silmästä silmään”

”Huumetilanne on meillä tosi hankala ihan kansainvälisestikin katsoen.” Rikosoikeuden professori Kimmo Nuotion mielestä suomalaista huumepolitiikan kokonaisuus tulisi nostaa pöydälle ja katsoa, mitä sille olisi viisasta tehdä. Nykyistä linjaa professori ei pidä järkevänä”

On hyvä,että mediasta saamme nykyisin lukea yhä enemmän huumepolitiikkaa kritisoivia juttuja. Suomen huumepolitiikka ja sen linja on vedetty yli 40v sitten ja seuraksista kärsivät kaikki. Se on auttamatta surkeaa eikä edes perustu faktoihin, ikävä todeta.

Kissa on niin sanotusti nostettu pöydälle. Vielä kun hallitus puolueet pystyisivät tekemään järkipäätöksiä mutuilun sijaan.

Pieni huumorivideo perjantain kunniaksi. Liittyy kolmenteen sektoriin ja erääseen höpö yhdistykseen.

Kuvastaa mielestäni hyvin tietyllä tasolla huumekeskustelua Suomessa, jopa kansanedustaja tasolla.

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu