Roastaa minua

Roast

Esimerkki ja kiitos roastaajalle

”Teppo Syvärilä
Espoolainen kannabisaktivisti. Eniten liputtaa viihdekäyttöä mutta näön vuoksi pitää meteliä myös lääkekannabiksen puolesta.

Viheralan ammattilainen, puunhalaaja joka kaataa puita työkseen. Oma sisäänkäynti Jorvin ensiapuun koska painava moottorisaha kirpoaa otteesta harva se päivä.

Viimeisin naamakarvaton valokuva vuodelta 1994, tuolloin vielä hiuksetkin kasvoivat.
Aikain saatossa kasvatti viikset ja parran kompensoimaan paljasta päälakeaan. Käyttää karvahattua kesät talvet, koska on vahvasti siinä luulossa etteivät kaljut miehet menesty parisuhdemarkkinoilla. Kaverit eivät oikaise tätä väärää luuloa kuvitellen että heille itselleen jää enemmän valinnanvaraa. Tosiassa kukaan kaveripiiristä ei menesty naismarkkinoilla.

Keskusrikospoliisin lisäksi Syvärilän toimintaa somessa seuraa vajaat 600 henkilöä. Jostain syystä kirjoittaa blogia vaikka potee lukihäiriötä. Monen postauksen kohdalla porukka miettii että onko se hatseissä, huorissa vai peräti halkopinon alla, sen verran sekavaa on.
Ei anna vääräleukojen haitata olemistaan vaan joka päivää kerää itsensä, moottorisahansa, karvahattunsa ja painuu jonnekin Espoon korpeen pistämään pajukkoa matalaksi.
Sivutoimiset lumenauraushommat loppuivat vuonna 2010 kun reiteiltä alkoi katoamaan aurausviittoja sekä postilaatikoita. ”

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu