Ruotsissa taistellaan huumekaupan takia, sama voi toistua Suomessa

Ruotsissa on jo pitkään jatkunut taistelu joka liittyy laittoman huumekaupan hallinnasta.

Eli järjestyneet rikollisliigat sotivat keskenään.

Tälläistä toimintaa tapahtuu ympärimaailmaa ja se on suora seuraus kieltolaista.

On melkoisen selvää että viranomaisilla ei ole tarpeeksi rahaa,resursseja estää laitonta huumekauppaa.

Keinoja vähentämiseen kumminkin on olemassa. Esim kannabis ja sen laillistaminen.

Kannabis on eniten käytetty laiton päihde maailmassa. Nyt on jo huomattavissa että kannabiksen laillistaminen vie valtavia summia pois rikollisilta markkinoilta.

Suomessa ja Ruotsissa edelleen uskotellaan kansalle että laiton kannabis estää käyttöä tai vähentää sitä. Se nyt on ihan paska puhetta. Sen voi todeta kaikkilla mittareilla.

Linkki Ylen uutiseen:

Ruotsin suomenkielisen radion toimittaja Soili Huokuna korostaa, että kyse ei Ruotsissa ole enää katujengeistä, vaan kansainvälisestä huumerikollisuudesta, jota johdetaan Ruotsin rajojen ulkopuolelta. Tällä hetkellä taistellaan Sundsvallin huumekaupan herruudesta. Taistelua käydään kuitenkin Tukholman kaduilla.”

https://yle.fi/a/74-20014128

Suomessa on kannabiksen sääntelyyn aloitettu kansalaisaloite. Siihen kannattaa tutustua ja allekirjoittaa se myös. Tässä linkki siihen https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11377

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu