Saksa esittelee lakiesityksen kannabiksen laillistamiseksi tulevina viikkoina

Saksan suunnitelma kannabiksen laillistamisesta on saanut positiivista palautetta Euroopan unionilta, sanoo terveysministeri Karl Lauterbach, joka ilmoitti, että kannabiksen laillistamista koskeva lakiesitys esitellään lähiviikkoina.

Saksan terveysministeri toteaa että huumekauppa vähenee joka on totta sekä käyttö on turvallisempaa myös totta.

Tästä voit lukea lisää Forbesin uutisesta.

Suomessa vaalit lähestyy ja lähes kokonaan ehdokkaat ja puolueet ovat hiljaa kannabiksen laillistamisesta ja muutenkin päihdepolitiikasta. Aihe halutaan jopa media toimesta lakaista maton alle.

Suomessa tosiasioista ei juuri puhuta kun kyseessä on kannabis. Tästä hyvästä kehityksestä ei saa mitään puhua, koska heti leimataan huumemyönteiseksi se on täälläkin US blogissa lukuisia kertoja huomattu. Setämiehet ei kestä totuutta.

Laillinen kannabis liittyy myönteisiin kansanterveysvaikutuksiin. –>

Cannabis legalisation has been linked to a reduction in crime, traffic fatalities, suicides, and alcohol and tobacco consumption.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu