Savua ilman tulta – paneelikeskustelu

Vuodelta 2014. Eipä oikeastaan mikään ole muuttunut Suomessa, maailmalla kylläkin. Suomessa jatketaan samaa haitallista politiikkaa vuodesta toiseen. Vaikka parempia vaihtoehtoja olisi olemassa.

Kannabiksen kieltolakia puolustavien argumentit ei kestä päivänvaloa, eikä tutkittua tietoa. Poliitikot vaikenee ja siten tukevat järjestäytynyttä rikollisuutta, se herättää kysymyksiä.

Käynnissä oleva kannabiksen käytön dekriminalisointi aloite ei kerää ääniä. Suurimmaksi osaksi se joutunee siitä että se ei oikeasti muuttaisi oikeastaan mitään.

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu