Sedu Koskinen alkaa myymään kannabista ja humalaa

Näin kertoo Seiska lehti. En laita linkkiä, jokainen löytää jutun itse.

Hyvä Sedu.

Humala ja kannabis on sukulaiskasveja. Molemmista on ollut historiassa hyötyä ihmisille ja on myös tulevaisuudessa erityisesti kun puhutaan kannabiksesta.

Pari lukusuositusta:

Kasvaako pihassasi kannabiksen lähisukulainen? Näin otat humalan hyötykäyttöön!

”Professor Raphael Mechoulam from the School of Pharmacology in the Faculty of Medicine at the Hebrew University of Jerusalem, is one of two winners of the esteemed Harvey Prize for his ground-breaking research in the world of medicin­­al cannabis. His studies in this field have given the entire world a new perspective on cannabis as a healing plant, rather than just a recreational drug.”

Next Nobel Prize Winner?Harvey Prize, a Predictor of the Nobel Prize Goes to Raphael Mechoulam

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu