Suomalaiset toimittajat ja kannabis

Kuvassa päihde/lääkekannabista, se turvallisempi vaihtoehto alkoholille.

Täällä Suomessa on hauska ja surullinen piirre toimittajilla. Kannabiksen avulla klikkiotsikoita. Malli esimerkki Ilta-sanomien Alina Koskelalta.

Ehkä Alina on suuri Madonna fani joka koki nyt kovan kolauksen kun idoli nauttii ystävien kanssaan kannabista alkoholin sijasta.

Madonnan railakkaat 62-vuotisjuhlat saivat fanit hieraisemaan silmiään – esitteli huumetarjotinta ja kuherteli estoitta 27-vuotiaan rakkaansa kanssa

Toimittajalle tiedoksi että Jamaicalla kannabiksen käyttö on sallittua niin lääkeenä kuin viihteenä. Eli pitäisi puhua huumeen sijasta päihteestä.

Ymmärrän että kannabis on mediaseksikäs aihe sillä saadaan Suomessa klikkejä.

Toisaalta muualla maailmassa kannabis on hyvin arkipäivää, eikä se nosta kohuja kuten Suomessa.

Hyvin paljon julkisuudesta tuttuja ihmisiä käyttää kannabista jotkut tekevät sillä jopa laillista bisnestä.

Suomessakin on lukuisia julkisuudesta tuttuja tyyppejä jotka käyttävät kannabista, siitä.ei puhuta koska se on laitonta.

Suomessa media kuin myös osa poliitikoista on hyvin kujalla kannabiksen suhteen, suorastaa psykoosissa.

Kannabis on mieto melko haitaton päihde aikuisille. Joten ihmettelen suuresti miksi se halutaan pitää laittomana rikollisten rahasampona.

P.s kukaan ei ole laillistamasta kannabista lapsille. Lapsille ei meinaan mitkään päihteet sovi.

Niin ja miten laillistaminen ja myynti tapahtuisi. Voitaisiin ottaa oppia kuinka alkoholin kieltolaki purettiin. Toki kannabista ei monopolin alle, siitä ei seuraa kuin paskaa.

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu