Suomalaisten suhtautuminen kannabikseen muuttunut järkevämpään suuntaan

Enää ei valheet uppoa suomalaisiin niin herkästi kun puhutaan kannabiksesta. Tämä tulee ilmi THLn kyselystä.

Suhtautuminen kannabikseen on paljon realistisempaa kuin aikaisemmin. Tietoa ja tutkimuksia tullut paljon viime vuosina. Kiitos siitä kuuluu maille,osavaltioille jotka ovat kannabiksen laillistaneet.  Pelot eivät ole toteutuneet, esimerkkeinä psykoosit,kovien aineiden käytön lisääntyminen yms mitä meille on vuosikymmeniä syötetty.

Tieto tappaa pikkuhiljaa valheet,keksityt haitat.

Jopa Uusi Suomi uutisoi aiheesta:

THL:n kysely paljastaa, miten suomalaiset suhtautuvat huumeisiin – Historiallinen muutos kannabisasenteissa

THL Kysely:

Suomalaisten huumeiden käyttö ja huumeasenteet 2022 : Suomalaisten huumekokeilut yleistyvät, asenteissa ja mielipiteissä isoja muutoksia

Suomessa on aloitettava huumepolitiikan muutos. Poliisi ei saa huumeiden käyttöä lopetettua eikä laitonta kauppaa. Se on faktaa. On mietittävä uusia keinoja.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu