Suomessa osa kunnista riutuu,maaseutu tyhjenee

Kannabiksen laillistaminen voisi pelastaa monen pikkukylän ja muutenkin elvyttää maaseutua ja lisätä työllisyyttä siellä.

Tyhjää tilaa on paljon jota voisi hyödyntää kannabiksen tuottamiseen.

Lisäksi se auttaisi ihmisiä olemaan rehellisiä ja hyödyttämään taitonsa ja tietonsa.

Lisäksi Suomessakin voitaisiin alkaa puhumaan kannabiksesta, eikä viljellä rasistista alkuperää olevaa Marijuana termiä.

Tehtaalla puhutaan systemaattisesti kannabiksesta, ei marijuanasta, vaikka kasvi on sama.Kannabistuottajista osa on halunnut tehdä pesäeron marijuana-termiin, koska he katsovat sen kantavan rasistista painolastia. Meksikolaislähtöinen sana nousi laajempaan käyttöön Yhdysvalloissa 1900-luvun alussa, ja se liitettiin erityisesti mustiin ja muihin vähemmistöryhmiin, joiden väitettiin sen vaikutuksen alaisena syyllistyvän rikoksiin.”

Toisaalta pitää muistaa, että Kanadan kannabiksen laillista ei ole mennyt ihan putkeen. Monopolit ei vaan toimi.

YLE uutisoi Kanadan tilanteesta.

”Kannabistehtaasta on tullut kanadalaisen Smiths Fallsin pikkukaupungin suurin työnantaja. Viisi vuotta sitten yhtiön leivissä työskenteli viisi ihmistä, nyt 1 300. Kaupungin johto luonnehtii tehdasta entiselle muuttotappiopaikkakunnalle taivaanlahjaksi.”

Suklaatehdas löi lapun luukulle, mutta nyt samoissa tiloissa kasvaa kannabis – pilven laillistaminen Kanadassa pelasti kituvan pikkukaupungin   

10m45s kohdalta alkaa kannabisuutinen kuvan ja äänen kanssa

https://areena.yle.fi/1-4559132

 

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu