Suomi voisi sijoittaa kannabisveroista kodittomiin ja leipäjonoihin

Suomi voisi kohdentaa kannabisveroja köyhille, kodittomille. Nyt kannabis ei toki tuota veroja, vain menoja yhteiskunnalle. Jos kasvi olisi laillista. Kannabishan on kaikilla mittareilla hyvin pienihaittainen päihde.

Toki järjestäytynyt rikollisuus on tästä tilanteesta kiitollinen umpityhmille poliitikoille.

Olisiko aika seurata esim Coloradoa järjen käytössä?  Liikaa pyydetty?

2016 vuodelta toki tämä uutinen. Toki kannattaa huomioida että Coloradon verotulot kannabiksen kohdalla on lisääntynyt tuosta ja samaan aikaan haitat eivät ole räjähtäneet käsiin.

Colorado Is Using $3 Million From Marijuana Tax To Provide Food And Housing For The Homeless

Toki pikkunosto 2013 Suomen järjettömyydestä,tyhmyydestä.

Suomen kuvalehti:

”Joulukuussa 2009 Ismo heräsi pihalla vilkkuvaan siniseen valoon. Ulko-ovea ryskytettiin, puolen tusinaa poliisia tutki asunnon. Häntä pidettiin sellissä kolme vuorokautta.

”Kuulustelut olivat aggressiivisia, jenkkisarjan meininkiä.”

Huumepoliisi iski Viherpeukku-nimiseen puutarhayritykseen: satoja kotietsintöjä, johtajat vangittuina kolme kuukautta. Pääepäiltyjen väitettiin organisoineen järjestäytyneen rikollisryhmän, joka oli kaupannut vuosina 2002-2009 tarkoin valikoituja laitteita pääosin kannabiksen kasvatukseen.

Kotietsinnöissä työntekijöitä jäi kiinni marihuanan hallussapidosta ja kasvatuksesta. Esitutkinnassa jotkut myönsivät tienneensä, että laitteita päätyy kannabiksen viljelyyn.

Oikeudessa he peruivat puheensa, syyttivät poliisia johdattelusta ja painostuksessa. He korostivat, että yrityksen johto oli kieltänyt myymästä laittomaan käyttöön.

Syyttäjä vaati päätekijöille ehdottomia tuomioita, rikoshyödyksi arvioitiin 600 000 euroa.

Pirkanmaan käräjäoikeus hylkäsi kaikki keskeiset syytteet.

Oikeus ei kelpuuttanut todisteeksi 132:ta ostajaa, jotka olivat tunnustaneet kasvattaneensa Viherpeukun laitteilla. Olisi vaadittu näyttöä, että ostohetkellä työntekijät tiesivät myyvänsä huumehampun viljelijöille. Käräjäoikeuden tuomio oli tyly poliisille: ei mitään selvitystä siitä, että yhtäkään tuotetta olisi luovutettu kannabiksen kasvattajalle.”

Näin hukataan resursseja ja veronmaksajien rahojan.

Hampusta saa huumetta, lääkettä ja ravintoa: Missä on laittomuuden raja?

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu