Thaimaa sallii kannabiksen kotikasvatuksen ja myynnin valtiolle

A man looks at a cannabis plant during the second[+] AFP VIA GETTY IMAGES

Melkoisen järkevää kannabispolitiikkaa tuolla suomalaisten suosimassa matkailumaassa.

Thailand Will Soon Allow Its Citizens To Grow Cannabis At Home To Sell To The Government.

”“We are in the process of changing laws to allow the medical use of marijuana freely,” said recently-appointed Health Minister Anutin Charnvirakul, in Bangkok on Wednesday. “We have high confidence that marijuana will be among the major agricultural products for Thai households. We are speeding up the law changes. But there is a process to it.”

Back in September, Anutin alluded, “In the near future, families will be able to plant cannabis trees in their back gardens like any other herb.”

In addition to the historic push for “home grow” regulations, Thailand has built what the government describes as the largest, industrial-scale medical marijuana facility in Southeast Asia. ”

Yllä oleva tekstin pätkä kannattaisi Keskustassa lukea läpi, he kuulemma ajavat maatalouden asioita.

Kohta siellä saa kuka tahansa kasvattaa kuutta kasvia kotonaan ja halutessaan ne voi myydä valtiolle lääkekannabikseksi.

Hyvin järkevää. Thaimaassa on muistettu ja ymmärretty kannabiksen historia ja kieltolakia kumotaan siltä osin.

Suomessakin on kannabista viljelty tuhansia vuosia. Eli se ei ole mikään uusi asia meillä.

Thaimaan kannabis politiikka on järkevää ja se todellakin hyödyttää ihmisiä ja valtiota.

Ja kohta joku kertoo, että lääkekannabis on eri asia kuin viihdekannabis. He jotka noin väittää on väärässä.

Toki on huomioitava että kannabiksen kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, rutiineja ja tietyt olosuhteet jotta siitä sa laadukasta ja puhdasta.

 

TeppoSyvril

Piraattipuolueen rivijäsen alkaen 24.8.2018, en aktiivi. Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto, jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu