Tiede ei kelpaa pohjaksi huumepolitiikan tekemiselle mielummin mutuillaan

Vieläkään suomalaiset poliitikot tekevät huumepolitiikkaa mutulla ja keskustelu on naurettavaa.

Monet puolueet kumminkin antavat ymmärtää että tekevät politiikkaan tutkimus,tiede,fakta edellä.

Mietin miksi aihe on vaikea. Suomessa on huumekuolemia EU tasolla korkeita.  Eikö se herätä poliitikkoja?

Itse en tule äänestämään yhtään ihmistä joka mutuilee huumeista tai vannoo että rangaistukset on paras keino vähentää käyttöä,kokeiluja ja haittoja. He ovat mun silmissä valehtelijoita.

”Poliitikot pyytävät kansalaisia luottamaan tieteeseen ja tutkimustietoon esimerkiksi koronaviruksen ehkäisyssä, mutta miksi huumausainekysymyksissä tiede halutaan ohittaa?

– Mikään ei ole helpompaa kuin vedota ihmisten tunteisiin. Tässä pelataan enemmän tunteella kuin järjellä ja siksi keskustelu on näin hankalaa.”

Suosittelen kuuntelemaan kyseisen podcastin on alla

 

Tiede sanoo, että huumeiden käyttäjiä ei ole järkeä rangaista – miksi poliitikot eivät kuuntele? Tutkija: ”Pelataan enemmän tunteella kuin järjellä”

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu