Tolkku voitti – Hannu Hyvönen saa jatkaa kannabiksen jalostamista

Hannu Hyvönen saa jatkaa hampun jalostamista – rikosoikeuden professorin mielestä vähäinen kannabiskäyttö voisi jäädä rankaisematta

Ja kiitos syyttäjälle. Tai kysymys miksi hän ei valittanut KKOhon? Syy on selvä syyttäjä olisi hävinnyt jutun ja tapauksesta olisi tullut ennakkopäätös. Se olisi ollut merkittävää.

Toki tämäkin on voitto kannabikselle.  Tolkku hiipii oikeuslaitokseen pienin askelin.

”Hovioikeuden vapauttava tuomio jää voimaan, sillä aluesyyttäjä Reijo Rapo ei aio hakea asiassa valituslupaa korkeimmalta oikeudelta.

– Hovioikeuden perusteet ovat hyväksyttävissä. Tuon tuomion kanssa voi elää, Rapo sanoo.

Rapo on erikoistunut syyttäjänä huumausainerikoksiin. Hänen mukaansa kyseessä on yksittäistapaus, ja sellaisena hän pitää myös Hyvöstä.

– Hyvönen ei edusta suurta kasvattajakuntaa. Hän on oman polkunsa kulkija.”

Syyttäjän tulkinta on hieman hassu. Iso osa kasvattajista kasvattaa kannabista lääkkeeksi ei päihteeksi. Toki Hyvönen poikkeaa koska jalostaa siemeniä. Sitä harva kotikasvattaja edes pystyy tekemään.

 

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu