Tšekin hallitus on hyväksynyt uuden huumestrategian

Se sisältää tiukasti säänneltyjen kannabiksen markkinoiden käyttöönoton. Toimintasuunnitelman tarkat säännöt päättää asiantuntijaryhmä.

Suomessa pitää myös uuden hallituksen päivittää huumestrategia perinpohjaisesti. Enää hallitus eikä eduskunta voi olla asiasta hiljaa saatika jatkaa menneiden hallitusten huumepolitiikkaa. Vanha linja on tappava,haittoja lisäävä verorahoja tuhlaava.

Tsekki siis laillistaa kannabiksen koska ovat realisteja.

Tsekin linjan muutoksesta voit lukea lisää täältä: http://One Step Closer: Czech Govt Approves Plan Introducing Regulated Cannabis Market

Suomessa julkaistiin eilen THLn kyselyn tulokset:

Suomalaisten huumeiden käyttö ja huumeasenteet 2022 : Suomalaisten huumekokeilut yleistyvät, asenteissa ja mielipiteissä isoja muutoksia

THLn kyselyssä kannabiksen laillistaminen tulee esille myös. Kannabiksen suhteen käyttöluvut vastaavat Tsekin lukuja.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu