Tuli tälläinen kysymys somessa vastaan

Mitä eroa on huumeella ja päihteellä?

Kysymys ei ole tyhmä. Aika monet eivät hahmota eroa.

Päihde on laillinen huumaava aine, huume on taas laiton päihdyttävä aine.

Esimerkki on helppo, alkoholi on sallittua ja kannabis laitonta.

Laittomuus ei tarkoita sitä että esim kannabis olisi jotenkin haitallisempaa kuin alkoholi. Laittomuus ei kerro mitään aineen haitoista ja vielä vähemmännhyödyistä joita niitäkin löytyy.

Jokainen joka on perehtynyt päihde asioihin tietää että alkoholi on haittojen puolelta ylivoimainen ykkönen. Niin yksilön kuin yhteiskunnan kannalta.(tämäkin tulee ilmi linkissä joka löytyy alhaalta)

Huumeet on hyvä vihollinen heille,jotka eivät niistä tiedä mitään. Tälläkin palstalla löytynee lukuisia tyyppejä jotka luulevat tietävänsä. Mutta todellisuudessa he eivät juurikaan aiheesta tiedä. Siksi he puolustavat kieltolakia ja vetoavat lapsiin. He ovat rikollisten asialla ikävä kyllä. Eivät lasten tai haittojen vähentämisen puolella.

Katselu suositus:

Jakso 2: Huumeet – Alkosta Narkoon
TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu