Tutkimus: Kannabis parantaa vanhuksien elämänlaatua

Tämähän nyt ei ole mikään kovin uusi tieto. Esimerkiksi Israelissa on vanhainkoteja joissa vanhukset saavat käyttää kannabista.

Jotkut tutkimukset tukevat kannabiksen suojelevan ikääntyviä aivoja sairauksilta (dementia, alzheimer)

”A new study from researchers affiliated with two midwestern universities has found that the medicinal use of cannabis improves the quality of life of seniors. A report on the research, “Assessing Health-Related Outcomes of Medical Cannabis Use among Older Persons: Findings from Colorado and Illinois,” was published this week in the journal Clinical Gerontologist.

To conduct the study, a team of researchers affiliated with the University of Illinois and the University of Iowa surveyed 139 seniors about their use of medical cannabis and self-reported changes in outcome over a period of one year. The researchers determined that the medicinal use of cannabis by those over the age of 60 showed a positive association in improvements in test subjects’ health-related quality of life (HRQL).”

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu