Purran puheet syvässä ristiriidassa PM Orpon kanssa
Hallitus on kovin sekaisin tällä hetkellä. Purra puhuu toista Orpo toista. Tavion sekoilut. Johtaminen puuttuu.
Näyttää siltä että se kuuluisa hallitusohjelma on susi.
Tavoitteet ei täyty. On menty ideologiat edelle perse edellä puuhun.
Missään yrityksessä ei moista sekoilua katsottaisi näinkään pitkään.
Hallituksen jäsenet vittuilevat toisilleen ja maan asiat jäävät siinä jalkoihin.
Elähän hättäile, kyllä tämä tästä.
Ilmoita asiaton viesti
Saapa nähä, persut ja tekopyhät taisivat suivaantua ihan tosissaan kokoomukselle UM Valtosen äänestyspäätöksestä YK:n yleiskokouksessa. Taustalla saattaa olla vielä se että Valtonen, Orpo ja Stubb ovat ehkä ryhtyneet sumplimaan Palestiinan tunnustamista.
Ilmoita asiaton viesti
Täytyy muistaa että Suomi toisaalta ei ole tunnustanut Palestiinaa valtiona, toisaalta on äänestänyt Israelin siirtokuntien laittomaksi julistamisen puolesta – siis tasapainoilee.
Stubb kehui vuolaasti Taviota muutama minuutti sitten, suhteet kunnossa.
(En tiedä onko linkin tallenne enää aktiivinen).
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010723709.html
Ilmoita asiaton viesti
Ja olivat Tavion kanssa keskustelleet ”että seuraavan kerran informaatio kulkee”, mikä suomeksi sanottuna tarkoittaa sitä että Stubb on ripittänyt Taviota siitä että tämä ei infonnut päätöksestään presidentin kanslian suuntaan.
Ilmoita asiaton viesti
Popparit esiin.
Ilmoita asiaton viesti
Ville-Galle, Diandra ja Ghetto-Masa rynnistivätkin jo paikalle.
Ilmoita asiaton viesti
Edelleen kuulemma noudatetaan ”Suomen ulkopolitiikan pitkää linjaa”. Miten niin? Vielä ennen Ryssän hyökkäystä Ukrainaan emme ollet lähelläkään Natoa. Palestiinan pikaiseta tunnustamisesta puhui vain äärivasemmisto. Homojen ja lesbojen oikeuksien liittämisestä ulkopoliittiseen keskusteluun ei haaveillut edes sateenkaariväki. Vielä vähän noitakin aiemmin pitkän linjan ja YYA-liturgian välille saattoi laittaa yhtäsuuruusmerkin.
Suomen ulkopolitiikan pitkää linjaa ei enää ole. Uusi linja syntyi, kun Suomi liittyi Natoon – ja nyt sitä tarkennetaan. Vaikka Natosta ollaan kaikissa puolueissa suunnilleen samaa mieltä, hallituksessa PS ja KD toisaalla ja RKP ja KOK toisaalla painottavat eri asioita. Ja mitä vihervasemmistoon tulee, sen ulkopoliittinen agenda näyttää korostavan enemmänkin makuuhuonenäkökulmaa kuin Suomen turvallisuuden ensisijaisuutta.
Ilmoita asiaton viesti