Vasemmistoliitto esittää keskustelua päihdepolitiikasta

Hyvä ja tarpeellinen avaus.

Alkoholin käyttö ennallaan, huumeiden kasvussa – vasemmistoliitto esittää keskustelua päihdepolitiikasta

”– Päihdekeskustelu käy nyt kuumana eri puolilla maailmaa. Lähivuosina myös Suomessa keskustellaan paljon päihteistä, joten eduskunnan ei pidä jäädä keskustelun ulkopuolelle, aloitteen ensimmäinen allekirjoittaja, kansanedustaja Anna Kontula sanoo.”

Päihdepolitiikasta todellekin on tarvetta keskustella ja myös kuunnella asiantuntijoita ja tehdä oikeudenmukaisia,järkeviä,haittoja vähentäviä toimia rohkeasti.

Yksi iso ongelma on laiton huumekauppa, se pitää saada vähenemään rajusti. Siihen ei ole oikeastaan kuin yksi toimiva keino olemassa. Eli toimitaan kuten alkoholikieltolain kohdalla.

Tässä tuore kannanotto jonka bongasin A-klinikkasäätiön sivuilta:

Huumeiden käytöstä rankaiseminen voi aiheuttaa huumeita käyttäville ihmisille monia kielteisiä seurauksia, joiden vaikutukset usein kasaantuvat, kirjoittaa rikosoikeuden professori (ma.) Heini Kainulainen Tiimi-lehden 1/2020 pääkirjoituksessa.

Katselu suositus.

TeppoSyvril

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis, ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa. Vihreralan ammattilainen. P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu