Vihreiden kannabiskannalle huomiota maailmalla – Viron sisarpuolue ehdottaa yhteistyötä

– Kannabiksen kieltäminen ruokkii rikollisuutta, ja meillä on vain karkea käsitys siitä, ketkä sitä käyttävät ja miksi. Tavoitteenamme on varmistaa turvallisten tuotteiden saatavuus kuluttajille kansallisen sääntelyn kautta, puolueen toinen puheenjohtaja Züleyxa Izmailova sanoi virolaismedian mukaan tiedotteessa tiistaina.

Hän toivoi, että Suomi ja Viro voisivat tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä kannabiksen laillistamisessa.

– Valtion sääntelemän myynnin avulla kannabis ei olisi alaikäisten saatavilla ja verotulot olisivat taatut, Izmailova väittää.”

Ja ihan oikeassa Izmailova on.

Hienoa että asia herättää huomioita ulkomaita myöden.

Nyt kun kansanedustajat, ministerit vielä heräisivät kieltolain tuomasta psykoosista niin asiat olisivat paremmin. Varsinkin vanhemman ikäluokan ihmiset on tehokkaasti aivopestyjä mitä tulee kannabikseen. Niin ihmeellisiä väitteitä heiltä saa kuulla ja lukea.

Luku suositus: Suomalainen huumekeskustelu on uuvuttavan typerää

+3
TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu