Myös iskuyrityksiin tarvitaan kirjallinen lupa

Sanon nyt heti kärkeen, että tämä on menossa sairaaksi. Korjaan: tämä on mennyt sairaaksi. Kertokaa nyt te intersektionaaliset feministit, pride-porukat ja muut hysteerikot, mitä nuori mies saa tehdä lähestyäkseen itseään kiinnostavaa naista.

Totean varmuuden vuoksi, ettei asia koske minua muutoin kuin vanhana ihmisenä, joka on tyytyväinen siitä tosiasiasta, ettei tätä hulluutta tarvitse katsella enää kovin montaa vuosikymmentä ainakaan.

Fiksu kansanedustaja Ville Rydman on vuorostaan joutunut myrskyn silmään. Hän onneton on mennyt joskus vieläkin nuorempana tarjoamaan naiselle lounaan. Voitteko kuvitella? On tarjonnut syötävää aivan kuin se sisältäisi toiveen yhteisen arjen jakamiseen. Vai onko ollut vihje vaikkapa siihen suuntaan, että toisen varsi kaipaisi vähän muokkausta?

Eikä tässä vielä kaikki. Kuvaan astuivat myös aivan selvät naistenkaatajan elkeet; tarjosi myös viiniä ilmeisenä tavoitteena saattaa seuralainen harkintakyvyttömään tilaan. Lounaskutsun yhteydessä tästä olisi aivan ehdottomasti pitänyt olla varoittava maininta.

Ihan totta hei! Jos nykyisten normien mukaan miehen kiinnostus naista kohtaan tai päinvastoin edellyttää ennakoivaa lupamenettelyä, ihmiskunta tulee törmäämään vakaviin väestörakenteellisiin ongelmiin. Ehkä se on tavoite, johon kaikki muutkin normaalin epönormaaliksi kääntävät oppirakennelmat tähtäävät.

Tuleeko harkittavaksi, että pelkkä vastakkaisen sukupuolen lähestymisen säädetään edellyttävän kirjallista todistusaineistoa. (Setassa pitää erikseen pohtia, miten tämä sovitetaan suhteisiin samaa sukupuolta tai sukupuolettomuutta edustavien kesken, jotta tulee havaituksi ero pelkkään normaaliin kaverisuhdehakuisuuteen.)

Väistämättä tulee mieleen, että ylenpalttinen julkisuus, jonka väitteet seksuaalisesta ahdistelusta tuottavat, panee joskus jossain ilmeisen flirttailun kohteeksi joutuneet liikkeelle peräämään oikeuksiaan. Katalysaattorina asiassa toimii tietenkin se, jos kuitenkaan suhde ei ole edennyt moikkaustasoa syvemmälle. Tai jos on sitten myöhemmin saanutkin pakit, rukkaset, jäänyt nolosti hopealle; pakkohan se jotenkin on kostaa.

Tiedän tällaisia kirjoitettuani saavani urakalla kuraa syliini. Eikä sillä ole väliä. Edustamani näkemykset leimataan äärimmillään jopa seksuaalirikollisuutta suosiviksi. Sovinistisihan olen ilman muuta. Kyse ei silti ole minkäänasteisesta armon anomuksesta, kun totean, että Metoo-liikkeeseen on varmasti ollut myös asialliset perusteet.

Karsinoistaan karanneita sikoja on aina ollut ja tulee olemaan. Mutta yhtä varmaa – ja inhimillistäkin – on, jos joku pyrkii todistamaan omaa viehätysvoimaansa väittämällä, että joku olisi ehdotellut tuhmia, vaikka ponnisteluista huolimatta niin ei olisi kuunaan tapahtunut.

Tuntuu paitsi turhalta myös suorastaan selviönä naurettavalta todeta, että vähäinenkin fyysinen tai henkinen painostus seksuaalisissa pyrkimyksissä on rikos. Mutta älkäämme nyt hyvänen aika viekö vankeuteen miesparkaa, joka on erehtynyt häpeämättömästi hymyilemään, iskemään silmää tai kaverillisesti taputtanut olkapäälle. Halaaminen on ehkä sitten jo aivan liikaa, vai mitä.

 

 

 

+12
TeppoTurja
Perussuomalaiset Hämeenlinna

Kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja, aluevaltuutettu, velkavetoisen pakkokasvun vastustaja, degrowthisti ja kristitty.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu